Welkom bij Leximmo

hét vastgoedkantoor van de Rupelstreek

Na amper 6 weken was ons huis in Aartselaar verkocht, dit dankzij het team van Leximmo.Dat was het gevolg van een correcte schatting en vlotte afspraken. In het bijzonder bedanken we Joeri die ons met raad en daad heeft bijgestaan.

Gino en Els Pierantoni
Dag Christophe,Hartelijk dank voor de succesvolle verkoop van ons appartement. Uw professionele aanpak heeft ons vertrouwen in Leximmo niet beschaamd, integendeel.Succes met Uw toekomstige projecten.

Jozef & Simonne De Clerck - Willebroek
Ik zou het ganse team in Christophe in bijzonder willen bedanken voor de geleverde inspanningen en geslaagde verkoop van mijn appartement.Van begin tot einde werd ik goed bijgestaan en geadviseerd. Een vlotte schatting en correct afgehandelde bezoeken die geleid hebben tot de verkoop.

Paul Deneyer
Om onze woning op een vlotte manier verkocht te krijgen zochten wij een makelaar om ons bij te staan met de prijsbepaling, administratie, bezoeken, etc. Onze bankdirecteur raadde ons Leximmo aan. Na het eerste bezoek van Steven zaten we helemaal op dezelfde golflengte over de te volgen verkoopstrategie. Enkele bezoeken later was onze woning verkocht aan de vooropgestelde prijs! Leximmo: een absolute aanrader.

Marc en Nancy Rumst
Onze woning werd vlot verkocht door Leximmo aan de geschatte waarde. Correcte afhandeling van het dossier van a tot z. Bedankt Leximmo..


Hugo - Hemiksem
Via deze weg willen wij het ganse Leximmo-team bedanken voor de samenwerking bij de verkoop van mijn eigendom te Boom. Het was een moeilijk dossier aangezien de woonst verhuurd was maar dit werd professioneel door Leximmo afgehandeld en de vooropgestelde prijs werd gerealiseerd. De feestdagen kunnen beginnen !!!


Herwig Huysmans - Geel
Wij hebben ervoor gekozen om niet meer zelf onze appartementen te huur te stellen. De afgelopen jaren hebben wij meer dan 15 verhuringen van appartementen gedaan via het kantoor Leximmo. Naast een vlotte afhandeling van de nodige contracten, documenten enz. is het immo- kantoor er ook in geslaagd telkens een huurcontract af te sluiten binnen de opzegtermijn van de vorige huurder. De nodige afspraken met het kantoor verlopen uiterst vlot.


Willy - Reet


Ondernemingsnummer en BTW nummer: 0865.568.018
Onderheving aan de plichtenleer van het BIV, toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars - Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
BIV | Land van erkenning: België | BIVnr: 500.107 & 502.065

© 2013 Leximmo - Design by ANTENNO - Development by FORTISSiMMO

De informatie, inclusief de prijs die vermeld wordt op deze site is louter informatief.
Geen enkele garantie wordt gegeven, uitdrukkelijk noch impliciet, over de bruikbaarheid, de juistheid of de volledigheid van de informatie op de site!