Terug naar aanbod

Nieuwbouw wooncomplex van 175 appartementen met 2 of 3 slaapkamers met zwembad in El Raso urbanisatie

199 900
El Raso 1,
03140 Guardamar Del Segura
3509071 Ja
Of voeg toe als favoriet

Omschrijving

VISTA AZUL XXXVII SPA & NATURE is een wooncomplex van 175 appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers ent grote terrassen. De penthouses genieten van een volledig uitgeruste buitenkeuken en jacuzzi op het solarium.
Deze nieuwe residentie zal grote gemeenschappelijke ruimtes hebben waar u kunt ontspannen in het grote zwembad met jacuzzi, kinderzwembad of in het verwarmd binnenzwembad met spa. De kinderen zullen kunnen genieten van het "Vista Park". De sportieveling kan gebruik maken van een fitnessruimte. Voor de golfliefhebbers is er een "Putting Green" aanwezig om je swing te oefenen, allemaal in een gesloten complex met grote, riante en goed onderhouden groene gebieden waar iedereen van kan genieten. Gelegen aan natuurpark Las Lagunas de La Mata, een beschermd natuurgebied, biedt U de ideale omgeving voor wandelen en ontspanning.
Genieten kan op de 11km lange, fijne zandstranden. Guardamar del Segura ligt in het zuiden van de Costa Blanca, op slechts 25 minuten rijden van de internationale luchthave Alicante, met de warmste wateren van de Spaanse Middellandse Zee. 
In de buurt liggen verschillende 18-holes golfbanen zoals: "La Marquesa Golf", "La Finca Golf" en "Vistabella Golf". Watersportliefhebbers kunnen ook genieten van allerlei watersporten op de "Puerto Marina de las Dunas" (zeilen, windsurfen, waterskiën, kanoën, motorboot varen, etc.). Appartement met terras voorzien van 3 Slaapkamers en 2 Badkamers : Vanaf € 199.900 .
Appartement met dakterras voorzien van 3 Slaapkamers en 2 Badkamers : Vanaf € 319.900,-. Appartement met tuin voorzien van 3 Slaapkamers en 2 Badkamers : Vanaf € 249.900,-. Interesse ? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek bij U thuis of op ons kantoor : 03.459.99.99. Is dit niet wat U zoekt in Spanje ? LEXIMMO is specialist in recente en nieuwbouwprojecten ten Zuiden van Alicante. Wij bieden appartementen aan vanaf € 140.000,- en woningen/villa's vanaf € 220.000,-. Samen zoeken wij voor U het meest geschikte eigendom. U wordt ter plaatse persoonlijk begeleid door onze eigen medewerkers. Zuid-Alicante biedt volgende voordelen : 350 dagen zon per jaar, winters zacht en mild klimaat, dagelijkse goedkope vluchten vanuit Antwerpen, Oostende en Brussel. Het leven ter plaatse is tot 35% goedkoper dan in België. U kan hier kopen aan prijzen die tot 50% lager liggen dan aan de Belgische kust. Waarom dan nog wachten ?
  • Prijs
  • Bebouwing
  • Comfort
  • Ruimtelijke ordening
€ 199 900
Open
Ja
2023
Nieuwe staat
Zuid
95 kWh/m² epc
Woongebied
Neen
Ja


Of voeg toe als favoriet