Jouw buitenverblijf aan de Costa Blanca zuid

Leximmo als betrouwbare partner

Uitgestrekte stranden, betoverende lagunes, prachtige bergen en aangename temperaturen het hele jaar door. Dat is de Costa Blanca in een notendop. Tel daar nog eens een voordelige levensstandaard én een vlotte bereikbaarheid bij en je hebt de ideale vakantiebestemming.

Dienstverlening in Spanje

Steeds meer mensen worden verliefd op de Costa Blanca en gaan er op zoek naar een buitenverblijf. Maar hoe begin je aan die zoektocht? Hoe ben je zeker dat je een betrouwbare vastgoedmakelaar hebt gevonden? En - als je dan eindelijk je droomhuis hebt gevonden - wat met de administratie, zoals de registratierechten, notaris, advocaat, …

Leximmo staat je bij tijdens het hele proces. Van je eerste zoektocht naar een buitenverblijf tot de uiteindelijke administratie en zelfs bijstand achteraf.

 

In welke regio zoeken jullie voor mij?

In de hele Costa Blanca zuid. Dat houdt de regio in tussen Alicante en Murcia.

We blijven bij deze regio omdat we ze door en door kennen. Al jarenlang werken we samen met lokale, kwalitatieve promotoren en betrouwbare bouwbedrijven. Daarom weten we bij wie je wél en zeker niet moet zijn.

 

Welk type verblijf bieden jullie aan?

Of je nu een instapklaar appartement voor ogen hebt of eerder een hele woning zoekt, wij zorgen ervoor.

We staan in contact met alle lokale promotoren en projectontwikkelaars. Daardoor hebben we een breed gamma aan nieuwbouw appartementen en woningen en dat in alle prijscategorieën: met 1, 2, 3 of meer slaapkamers; in een complex met zwembad of helemaal privé, …

Als kers op de taart kan je in Spanje gemakkelijk een volledig gemeubeld buitenverblijf kopen. Zo moet je zelf niet meer op zoek gaan naar zetels, bedden, kasten, verlichting of gordijnen en kan je beginnen genieten zodra je de sleutel hebt van je nieuwe stekje.

 

De begeleiding naar jouw buitenverblijf: van A tot Z

  1. Eerst maken we een profiel op van wat je zoekt. Een appartement met gemeenschappelijk zwembad of liever een eigen woning met terras en/of tuin? Hoeveel slaapkamers heb je nodig? En wat is je droomregio? Samen overlopen we alle details.
  2. Vervolgens matchen we jouw wensen met aanbiedingen die interessant zijn. We kennen alle kwalitatieve promotoren en betrouwbare bedrijven, want we werken al jaren met hen samen.
  3. Zodra we een shortlist van interessante panden hebben, gaan we die samen fysiek bezoeken.
  4. Heb je je droomverblijf gevonden? Dan wordt ook de akte geregeld onder begeleiding van onze eigen mensen. Zo moet je niet wakker liggen van de complexe administratie. We staan in contact met lokale advocaten, notarissen en weten welke opzoekingen nodig zijn.
  5. Ook na de verkoop blijven wij in contact met promotoren en aannemers, dus mocht er een probleem opduiken, kan je op ons rekenen om dat op te lossen. Zelfs voor verfraaiingswerken achteraf mag je ons een seintje geven, dan brengen we je in contact met de juiste mensen.

 

Ben je op zoek naar een buitenverblijf aan de Costa Blanca zuid? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We horen graag wat jouw droom inhoudt.